24 maart 2019

DUO CIBELES met FIONA VAN DER MAREL

Dit concert zal worden verzorgd door het DUO CIBELES met als gast Fiona van der Marel.

Dit duo bestaat uit Suzanne van Duuren op cello en Francisco Deheza op viool terwijl Fiona van der Marel de dwarsfluit bespeelt. Suzanne en Francisco studeerden beiden aan het Koninklijk Conservatorium van Brussel. Inmiddels is Suzanne afgestudeerd en vervolgt Francisco zijn opleiding verder aan het Prins Claus Conservatorium in Groningen. Fiona van der Marel begon op 10-jarige leeftijd met dwarsfluitles en is nu bijna afgestudeerd eveneens aan het Prins Claus Conservatorium.

Verder volgde het duo een groot aantal masterclasses waaronder bij Valery Sokolov en Wen-Sinn Yang en trad men veelvuldig op in Nederland, België, Hongarije, Spanje en Luxemburg.

Het Duo Cibeles zal samen met Fiona van der Marel diverse werken vertolken van o.a. Haydn, Schulhoff, Bach, Schubert, Ysaye, Villa-Lobos en Debussy.

AANVANG

15:00 uur (zaal open 14:30 uur)

ENTREE

€10,- p.p. incl. 1 consumptie en bezichtiging toren